NOBE aloe vera är en god och spännande törstsläckare från hjärtat av Sydkorea. Den innehåller endast naturliga smakämnen och består till 50% av aloe vera-växten och passar utmärkt som måltidsdryck, mellis, på picknicken eller som belöning efter träningen.

Ps. NOBE aloe vera smakar alltid bäst skakad och kyld. Den finns i fem supergoda smaker. Hitta din personliga favorit!

 

 

Inköpsställen

NOBE aloe vera finns att köpa i dagligvaruhandeln, servicehandeln, gym, caféer och bensinstationer över hela landet.

Du kan även handla NOBE aloe vera online, bland annat hos Tyngre, Life, Nordic Wellness, Proteinbolaget, Hemmakväll och Coop

Vill du bli återförsäljare av NOBE? Kul! Då är du varmt välkommen att höra av dig via vårt kontaktformulär.

VAD ÄR ALOE VERA?

Namnet Aloë är ett gammalt arabiskt namn som avser arter som används som medicinalväxter. Vera är latin och betyder äkta. Aloe är en växt som växer bland annat i Västindien och Centralamerika. Växtens kött är geléliknande och används ofta i läkemedel och hudsalvor..

 

Vad tycker du?

Vi blir jätteglada om du berättar vad just du tycker om NOBE-produkterna, eller kanske sitter du inne på spännande idéer kring nya smaker? Kanske undrar du något om NOBE? Varmt välkommen att höra av dig till oss via vårt kontaktformulär. Hoppas att vi hörs!

Om du fått en felaktig NOBE-produkt så ber vi om ursäkt – så vill vi inte att det ska vara! Reklamera då din produkt via detta formulär. 

Sponsring och samarbeten

Är du sugen på att samarbeta med NOBE eller anordnar ni ett event där NOBE skulle vara den perfekta drycken för deltagarna? Spännande! Du är varmt välkommen att höra av dig till oss via sponsrings- och samarbetsförmuläret här.