NOBE aloe vera och flertalet Stockholmsprofiler stödjer långfilmen Dröm Vidare – skänker biljetter till allmänheten på premiärhelgen.

Filmen Dröm Vidare, regisserad av Rojda Sekersöz med Evin Ahmad i huvudrollen har premiär fredag den 17 mars, på svenska biografer.

I filmen får man följa Mirja och hennes tjejkompisar i Stockholmsförorten Alby, där vänskap och drömmar ställs på prov när Mirja kommer ut från sitt fängelsestraff. Filmen tar upp många viktiga samhällsfrågor och ger en inblick i en vardag som är osynlig för många i dagens Sverige.

För att stödja detta filmprojekt har flertalet Stockholmsprofiler, inklusive Barakat Ghebrehawariat, Silvana Imam, Babak Azarmi, Cherrie, och Milad Mohammadi gått ihop och köpt alla biljetter för två av lördagens filmvisningar – för att sedan skänka dem till allmänheten.

När NOBE aloe vera fick höra om detta var de inte sena med att följa deras initiativ och göra samma sak för premiärvisningen ikväll.

-Vi på NOBE aloe vera anser att det här är en viktig film som belyser en verklighet som är osynlig för många. Vi vill därför bidra med det vi kan för att filmen ska gå så bra som möjligt och för att så många som mjöligt ska kunna ta del av den, säger Georg Eklund, Brand Manager på NOBE aloe vera.

Biljetterna för allmänheten finns att hämtas ut på Kista Bio. Uppge koden ”Dröm Vidare” för att få två biljetter i kassan.