ALLT VI BRYR OSS OM

NOBE ALOE VERA ❤ MILJÖN

Vi arbetar ständigt för att minska vår klimatpåverkan genom att se över allt från förpackningar, transporter, tjänsteresor, elförbrukning från vår produktion, våra lager, våra kontor, våra kylar till avfall från våra förpackningar. För de utsläpp vi inte lyckats reducera klimatkompenserar vi genom certifierade projekt. Kompensationen sker via ett vindkraftsprojekt i norra Indien där en park av vindkraftverk ersätter fossila energikällor och på så sätt minskar utsläppen av koldioxid och andra farliga ämnen. Projektet är certifierat enligt FNs Clean Development Mechanism (CDM) samt den oberoende standarden Gold Standard. Läs mer om projektet här.

NOBE ALOE VERA ❤ BRIS

Våra drycker består till 50% av goda bitar från aloe vera-växten. Därför gillar vi nästan alla klumpar, i flaskor och i massor. Men det finns sorter vi inte gillar, som den sortens klumpar som bor i magen på utsatta barn. Den sorten som känns när man mår dåligt, när man bor i ett hem där ingen verkar lyssna eller går i en skola där ingen verkar se. De klumparna har vi tillsammans med BRIS arbetat för att bekämpa. Låt de goda klumparna vinna över de onda.

Och låt det smaka.

 

NOBE aloe vera ❤ Bris

Under tre år har dryckesföretaget NOBE aloe vera med stor passion engagerat sig för BRIS – Barnens rätt i samhället. Senast genom en konstauktion i samarbete med sex etablerade kontemporära konstnärer; Graffitisthlm, Thomas Gunnarson, Rikard Olsen, John Beijer och Cecila Haupt x Niki Cash. Varje verk startade på 1 krona och hela vinsten från auktionen gick till Bris.

Sammanlagt auktionerades sju verk ut, där hela vinsten gick till Bris. De första fyra verken auktionerades ut med start 1/11 och resterande tre verk med start den 16/11.