Lagom till att vi lämnar de mörkare månaderna och börjar gå mot ljusare tider är det dags att presentera ett sockerfritt tillskott i NOBE-familjen – NOBE aloe vera Aloha! En nyhet med smak av mango och passionsfrukt som för tankarna till varmare breddgrader och vita paradisstränder. Aloha sockerfriheten!

Efter de två senaste succélanseringarna av NOBE aloe vera La La Fruits och Passion, har det nu blivit dags att välkomna den helt sockerfria Aloha till familjen av välsmakande törstsläckare. En dryck med smak av söt mango och syrlig passionsfrukt och som fått sin inspiration från vita paradisstränder, svajande palmer och varma vindar.

– Vi är väldigt glada över att starta det nya året på bästa sätt med vår senaste och sockerfria nyhet Aloha, en dryck som helt klart påminner om en härlig varm strand med sin somriga och fräscha smak. Även om det såhär på vintern kan kännas lite väl långt bort med varma paradisöar hjälper Aloha garanterat till att komma i rätt sinnesstämning. Precis som om man hade varm sand mellan tårna och lyssnade till tropiska rytmer under svajande palmer, säger Viktor Helgesson, Global Brand Manager för NOBE aloe vera.

NOBE aloe vera Aloha lanseras under vecka 4 och kommer att finnas hos återförsäljare över hela Sverige. Spana in vår Instagram @nobealoevera för en stor dos inspiration och för läskande uppdateringar!